Ποιοί είμαστε
Η εταιρία

Το 1961, πριν 58 χρόνια, ιδρύθηκε η επιχείρηση Δαλκαφούκη από τον Ιωάννη Δαλκαφούκη, στη Βόρεια Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη και κύριο αντικείμενο την επεξεργασία και εμπορία δομικών υλικών και ελαφρόπετρας. Το 2004, 45 χρόνια αργότερα, η δεύτερη γενιά ιδρύει την εταιρία Δαλκαφούκη Οίκος ΕΠΕ, υλοποιώντας το όραμα της Μαρία Δαλκαφούκη και του Άρη Μικρού να συνδυάσουν τη μακρόχρονη δραστηριότητά της εταιρίας με την αγάπη τους για τον πολιτισμό και τη διατήρηση της πολιτιστικής και αρχιτεκτονικής μας κληρονομιάς. Το 2015, στελεχώνουν τις εταιρίες η τρίτη γενιά, ο Γιώργος και η Ιωάννα Μικρού, αναπτύσσοντας νέες ιδέες και δημιουργώντας νέα τμήματα, συνδυάζοντας για μια ακόμη φορά την ιστορία των εταιριών με το προσωπικό στίγμα.

Ποιοί είμαστε

Είμαστε οι αρχές μας.

Σεβασμός στη κληρονομιά και στη παράδοση, άριστη ποιότητα προϊόντων, συνεχής επαφή με τους ανθρώπους κάθε έργου, οικολογική συνείδηση και ευαισθησία, διαρκής εξέλιξη και εκσυγχρονισμός.

Ο λόγος απλός: αισθανόμαστε τιμή και ευθύνη για την εμπλοκή μας σε πολλά και σημαντικά έργα σε όλη τη χώρα. Ο σεβασμός και η προσοχή που οφείλουμε στη μοναδικότητα κάθε κτιρίου ή κατασκευής, είναι για εμάς μια αδιαπραγμάτευτη αξία και θεμέλια διαφορά στη συνολική μας προσέγγιση ως εταιρία.

Γιατί μόνο έτσι θεωρούμε πως μπορούμε να στηρίξουμε ουσιαστικά την πολιτιστική μας κληρονομιά αλλά και την κατασκευαστική καινοτομία.

Οι εγκαταστάσεις μας

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο 13 στρεμμάτων στη περιοχή της Νέας Ιωνίας, Θεσσαλονίκης. Στις εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνονται κλειστοί και ανοιχτοί χώροι αποθήκευσης προϊόντων και χώροι επεξεργασίας και συσκευασίας πρώτων υλών. Τα γραφεία μας είναι ένας άνετος χώρος πολλαπλών χρήσεων που ανταποκρίνεται απολύτως στην φιλοσοφία μας. Περιλαμβάνει γραφεία, ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό κέντρο, εκθεσιακό χώρο, χώρο συνάντησης (meeting room), θερμοκοιτίδα συνεργατών, χώρο σχεδιασμού νέων εφαρμογών και projects. Για την ανακατασκευή του, χρησιμοποιήθηκαν, τόσο κατά τη δόμηση όσο και κατά την ολοκλήρωση, τα περισσότερα από την γκάμα των προϊόντων μας (Οικολογικά υλικά, δομικές τεχνοτροπίες, ειδικές βαφές). O επισκέπτης, πελάτης ή συνεργάτης έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά τις εφαρμογές όχι πλέον σε δείγματα αλλά σε μεγάλες επιφάνειες, όπου αναδεικνύεται πλήρως το τελικό αποτέλεσμα. Αποτελεί για εμάς ένα χώρο έμπνευσης που σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από αγαπημένους ανθρώπους!

Δραστηριότητες του ομίλου

Συνεργάτες

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;